Реєстрацію завершено

ПРОГРАМА


осінньої сесії Академії Smart Kids

I курс – для «новачків»До участі запрошуємо вчителів початкової школи, які тільки починають користуватися електронними ресурсами, та мають стартовий «Смарткейс учителя»

ІI курс – для досвідчених учителів проектуХто може стати учасником другого курсу:
- випускники минулої сесії Академії SMART KIDS;
- вчителі, які користуються або планують користуватися «Особистим кабінетом вчителя» (віртуальним журналом), який передбачає наявність підписки на електронні ресурси в учнів


12:00 - 14:00
Поселення
14:00 - 15:00
Обід
15:00 - 15:30
Ігор КАПЛАУШЕНКО
Раді знайомству! Відкриття зимової сесії АКАДЕМІЇ SMART KIDS
15:30 - 16:30
Оксана МЕЛЬНИК
Навчання учнів початкової школи з використанням електронних освітніх ігрових ресурсів
16:30 - 17:00
Вікторія ЄВТУШЕНКО
Планета "Желєзяка". Адреса ProZorro 3.0.
18:00 - 19:00
Вечеря
19:00 - 21:00
Тетяна ТАМАКОВА
Нумо дружити! Як із маленьких «я» утворити великий дружний клас «ми»

Як першокласнику адаптуватися до нового оточення? Як знайти друзів? Психологи стверджують: щонайменше 1-2 місяці потрібно дитині, аби пристосуватися, звикнути до нового режиму та навчального навантаження. Добре, якщо дитина ходила до дитячого садка, і вже розуміє, як поводитися у колективі. А якщо ні?

Учитель – перший, кого зустрічає маленький школяр на порозі школи. Учитель буквально веде за руку в світ знань. І саме вчитель здатний об’єднати дитячий колектив у коло друзів. Як це зробити правильно? Які є методи, щоб згуртувати клас і краще познайомити дітей одне з одним? Дізнавайтеся на тренінгу – та застосовуйте на практиці.

9:00 - 10:00
Сніданок
10:00 - 12:00
Тетяна ДАНИЛІНА
Працювати з електронними освітніми ресурсами SMART KIDS легко!

Робота із застосунком Edugames:
- як встановити електронні освітні ресурси Smart Kids на комп’ютер;
- як користуватися додатком Edugames;
- підбір завдань ЕОІР для використання на уроках.

12:00 - 12:30
Коктейль-брейк
12:30 - 14:00
Вікторія ДРОЗДОВСЬКА
SMART KIDS: розкладаємо усе по поличках – ТИПИ ІГРОВИХ ЗАВДАНЬ

Уже сьогодні створено мультимедійні підручники нового покоління для розвивального навчального середовища в Новій українській школі. Це електронні освітні ігрові ресурси від мультимедійного видавництва «Розумники».

Освітні ресурси відповідають чинним навчальним програмам для початкової школи.

Яка структура та зміст навчальних ігор з математики та української мови? У чому полягає принцип підбору завдань? Які особливості підбору змісту для кожного навчального предмету ? Які види ігрових завдань? Як використовувати ресурси на різних етапах уроку? Чому ігри універсальні? Відповідь на всі ці запитання дасть учитель-практик Вікторія Дроздовська.

14:00 - 15:00
Обід
15:00 - 18:00
Індивідуальна робота / робота в групах / оздоровчі процедури
18:00 - 19:00
Вечеря
19:00 - 21:00
Тетяна ТАМАКОВА
АРТ-ТЕРАПІЯ

Як дітям, так і дорослим творчість допомагає висловити емоції та описати внутрішній стан. На заняттях з арт-терапії «говорити» можна за допомогою пензля і фарб, крейди, глини, танцювальних рухів або гри на музичному інструменті. На уроках та позакласних заняттях можна використовувати елементи лялькотерапії, пісочної або казкотерапії та інших видів методики.

Арт-терапія допомагає краще пізнати себе та світ навколо. Розслабитися, позбутися негативних емоцій і думок, підвищити самооцінку. У школі арт-терапія виконує такі функції: виховна, корекційна, психотерапевтична, діагностична та розвиваюча.

9:00 - 10:00
Сніданок
10:00 - 11:30
Тетяна ДАНИЛІНА
SMART KIDS: інтерактивні уроки, які подобаються дітям

Робота із застосунком Edugames:
- використання «Особистого кабінету вчителя»;
- ознайомлення з програмою для роботи з інтерактивною дошкою Flow!Works.

11:30 - 12:00
Ігор КАПЛАУШЕНКО
Дидактичні матеріали на магнітній основі. Зручний інструмент для навчання

За допомогою магнітів вдало поєднуються гра, навчання та розвиток дитини. Магніти на уроці – це ще один цікавий вид діяльності на уроці, який допоможе краще зрозуміти та засвоїти матеріал. Із ними легко вивчити абетку, навчитися рахувати, розвинути спритність і точність рук. Заняття з магнітами стимулюють розвиток розумових і логічних здібностей дитини.

Дидактичні роздаткові матеріали вчитель може використовувати для вивчення математики та навчання грамоти.

12:00 - 12:30
Коктейль-брейк
12:30 - 14:00
Ігор КАПЛАУШЕНКО
Учителі, батьки, адміністрація школи. ГОВОРИМО ПРО ВЗАЄМОДІЮ В ПРОЕКТІ «РОЗУМНИКИ»

Що мають знати батьки учнів, які навчаються в експериментальних класах? Які зміни проект несе для вчителя та школи? Ці та інші питання потребують серйозного обговорення. Пропонуємо учителям разом з’ясувати головні організаційні деталі за допомогою методу шести капелюхів мислення.

14:00 - 15:00
Обід
15:00 - 18:00
Індивідуальна робота / робота в групах / оздоровчі процедури
18:00 - 19:00
Вечеря
19:00 - 21:00
Музичний вечір із французьким шармом
9:00 - 10:00
Сніданок
10:00 - 12:00
ЕКСКУРСІЯ МІСТЕЧКОМ САТАНІВ (за бажанням)

Курорт Сатанів розташований на території національного природного парку «Подільські Товтри». Сивина століть залишила в Сатанові безліч історичних артефактів і цікавинок. Пропонуємо побачити їх на власні очі та почути захопливу розповідь екскурсовода. Визначні місця та місцеві архітектурні пам’ятки – Сатанівський замок, міська брама, єврейська синагога, Свято-Троїцький монастир.

12:00
Виселення з номерів

Спікери / тренери


Оксана МЕЛЬНИК

Кандидат педагогічних наук

Тетяна ДАНИЛІНА

Тренер проекту "Smart Kids"

Вікторія ДРОЗДОВСЬКА

Вчитель проекту «SmartKids»

Ігор КАПЛАУШЕНКО

Керівник творчої команди «Розумників»

Вікторія КОСИК

Експерт інформаційно-комунікаційних технологій

Валерій КАПЛАУШЕНКО

Фахівець технічного супроводу проекту "SmartKids"

Тетяна ТАМАКОВА

Психолог і арт-терапевт

Вікторія ЄВТУШЕНКО

Директор з розвитку бізнесу ТОВ «НАВІГАТОР КОРПОРЕЙШН»

Іще святкові емоції не вщухнуть, а ми знову зберемося на «вогник» у великому колі друзів. Аби обговорити участь у проекті «Розумники», ефективно попрацювати з електронними ресурсами та разом гучно відсвяткувати зимові свята.

На зимовій сесії Академії SMART KIDS інтенсивне навчання відбуватиметься за двома рівнями. Ми очікуємо, що протягом тижня до нас завітають близько 50 учасників проекту «Розумники». ПЕРШИЙ триденний курс розрахований для новачків, а учасниками ДРУГОГО курсу стануть впевнені «старожили», у яких за плечима вже є досвід навчання в проекті, і тепер вони планують опанувати (або вже активно опановують) «Особистий кабінет учителя».

Надсилайте заявку, щоб встигнути приєднатися!

На зимовій сесії традиційно заплановано багато практики з електронними ресурсами. Цього разу вчителі заповнюватимуть технологічну карту уроку та самі визначатимуть, для кого з учнів які типи завдання підбирати і чому. А допомагатимуть учасникам досвідчені учителі-практики, автори-методисти, фахівці, які здійснюють науковий супровід педагогічного експерименту.

Вперше на занятті-практикумі учителі працюватимуть із допоміжними матеріалами видавництва «Розумники» – магнітами для початкової школи. І це ще один цікавий інструмент, який допоможе перетворити урок на сюжетну гру та урізноманітнити навчання.

Звісно ж, формат Академії залишається незмінним. Як і на осінній сесії, тренінги за комп’ютерами постійно чергуватимуться із творчими майстер-класами, зустрічами з цікавими людьми та спілкуванням із провідними фахівцями у найрізноманітніших сферах. Ви дізнаєтеся багато нового про сучасні розробки в галузі інформаційних технологій, все про відповідність ЕОІР вимогам Нової української школи.

А ще – відпочинете!

Влаштуйте собі справжні «Французькі канікули» та пориньте в атмосферу релаксу. У перервах між заняттями ласкаво просимо до SPA-центру готельно-оздоровчого комплексу.

Після завершення навчальної сесії на усіх охочих вчителів чекає цікава екскурсія. Тож додому учасники привезуть не лише знання та цікавий досвід, а й враження від мандрівки.

Навчальний рік в Академії SMART KIDS продовжується.

Усе, про що ви хотіли дізнатися про роботу з електронними освітніми ресурсами в початковій школі, ми розповімо на практичних заняттях у нашій Академії. За плечима тренерів проекту Smart Kids чималий досвід. Починаючи з 2014 року ми навчаємо, як використовувати сучасні інтерактивні технології на практиці. Ми вирішили систематизувати тренінги. Тепер будуть проводитися як окремі ознайомчі практикуми, так і поглиблені триденні сесії протягом року.

Ви маєте чудову нагоду ознайомитися з усіма секретами «Смарткейсу».

Справжній учитель – це і психолог, і тренер, і актор, і диригент оркестру під назвою "Клас". Де кожна дитина, як музичний інструмент, звучить по-своєму. Знайти підхід до всіх, організувати групову роботу, створити дружню атмосферу в класі – усе це має вміти вчитель. Ми віримо, що знання та навички з інших сфер стануть у нагоді вчителю, надихнуть на нестандартні ідеї та допоможуть вам стати більше, ніж просто учителем. Тому в якості спікерів Академії запрошуємо кращих фахівців у найрізноманітніших галузях.

В Академії SMART KIDS перетнеться світ учительства з іншими світами: музики, соціології, хореографії, психології та багатьма іншими. Ми сподіваємося, що в результаті зіткнення цих, без перебільшення, паралельних світів утвориться чимало яскравих зірок – учителів нового покоління.

Експериментуйте, поєднуйте та інтегруйте разом з Академією SMART KIDS!

До участі запрошуємо вчителів початкової школи, які тільки починають користуватися електронними ресурсами, та мають стартовий «Смарткейс учителя». Це програмно-методичний комплекс, який містить більш ніж 12 000 інтерактивних завдань (електронних освітніх ресурсів) в ігровій формі. Детальніше про «Смарткейс» читайте за посиланням.

Ще не маєте Smart Case, але бажаєте запровадити інтерактивні технології в своєму навчальному закладі? Придбайте «Смарткейс учителя» просто зараз.

Як це зробити, читайте на сайті.

Хто може стати учасником другого курсу:
- випускники минулої сесії Академії SMART KIDS;
- вчителі, які користуються або планують користуватися «Особистим кабінетом вчителя» (віртуальним журналом), який передбачає наявність підписки на електронні ресурси в учнів.

«Особистий кабінет учителя» – розширені можливості використання SMART CASE вчителя початкових класів. Це програмне середовище, яке дозволяє вчителю бачити поточні результати учнів у режимі реального часу.

За допомогою цього інструменту вчитель може:
- призначати завдання – індивідуально, для окремих груп або одразу для всього класу;
- миттєво отримувати результати після виконання завдань учнями;
- зберігати та переглядати статистику успішності.

Вчитель може використовувати «Особистий кабінет» у класі на уроці (якщо діти використовують освітні ігри на учнівських пристроях) та/або призначати з його допомогою додаткові завдання (якщо учні вдома працюють на власних планшетах чи ПК).

Вартість підписки для одного учня – 350 грн (календарний рік). Придбати підписку батьки учнів можуть на сайті.

Так. Після закінчення кожного курсу Академії слухачі отримують сертифікати, засвідчені печатками й підписами ініціаторів та керівників проекту Smart Kids, зі вказанням модуля та кількості годин. Сертифікати дійсні для проходження курсів підвищення кваліфікації.

Запрошуємо провести французькі канікули у затишному «Сонячному Провансі»!

«Сонячний Прованс» – це готельно-оздоровчий комплекс, розташований серед мальовничої місцевості національного заповідника «Подільські Товтри» (Хмельницька обл.) Готель створений в унікальному стилі французького Провансу.

Він гармонійно поєднує в собі сільську простоту і душевність з європейським комфортом.

Тут ви зможете відпочити, оздоровитися в SPA-комплексі і смачно поїсти в ресторані. Кожен день ви будете насолоджуватися красою природи і нашою гостинністю.

Проживання у двомісних номерах «Стандарт».

У кожному номері:
душова кабіна;
набір для приготування чаю і кави;
плазмовий телевізор;
фен;
холодильник;
халат, тапочки;
набір одноразової косметики.

У вартість проживання включено комплексне харчування три рази на день. У день заїзду – обід та вечеря. У день виїзду – лише сніданок.

Сайт готельного комплексу «Сонячний Прованс»

Адреса:

Хмельницька обл.,
Городоцький район
смт Сатанів
вул. Монастирська 7.

Як дістатися?

Автобусом від автовокзалу № 1 м. Хмельницького. Відстань: 77 км.

Інформація щодо трансферу з м. Хмельницького уточняється.

Ми запланували для вас дуже активну та насичену програму протягом кожного дня. Проте зимова сесія – не лише навчання, а й… релакс. Не дарма вона отримала назву «Французькі канікули». У перервах між заняттями ласкаво просимо до SPA-центру готельно-оздоровчого комплексу.

Для кожного учасника Академії передбачено пакет оздоровчих послуг, вартість яких входить до вартості проживання.

Масаж спини - 1

Кріотерапія голови - 1

Парафінотерапія для рук - 1

Кисневі коктейлі - 3

Соляна кімната - щоденно

Відвідання тренажерного залу - щоденно

Уживання мінеральної води - щоденно

Готельно-оздоровчий комплекс комплекс «Сонячний Прованс», у якому проводиться зимова сесія Академії Smart Kids, пропонує широкий вибір послуг з оздоровлення. Перелік процедур, які ви можете замовити додатково:

Назва процедуриЦіна (грн)
Косметологія
Комплексна косметологічна чистка 400
Комплексний масаж обличчя, шиї, зони декольте з сивороткою та фізіотерапією 500
Глибоке зволоження, сяйво, експрес-ліфтинг 500
Масаж
Оздоровчий масаж комірної зони 100
Оздоровчий масаж спини 150
Загальний оздоровчий масаж 250
Антицелюлітний масаж 250
Медовий масаж 250
Маска для волосся з білої глини 100
Обгорання водоростями 350
Обгорання блакитною глиною 190
Обгорання зеленою глиною 200

Всі процедури: на сайті

Вартість участі в Академії – 2 400 грн.

У цю суму входить:
забезпечення комп'ютерною технікою (персональний комп’ютер (якщо немає), інтернет, навчальні матеріали для кожного вчителя);
проживання у двомісному номері (санвузол, телевізор, холодильник);
харчування (три рази на день: сніданок, обід, вечеря);
пакет SPA-процедур.

Увага! Якщо вам зручно, ви можете взяти на навчання власний ноутбук та працювати за ним. При цьому вартість участі залишається незмінною.

Що не входить у вартість:
оплата за проїзд;
додаткові оздоровчі процедури;
екскурсія.

1. Щоб взяти участь в Академії, обов’язково заповніть реєстраційну форму.

2. Оберіть зручний спосіб оплати і натисніть кнопку «Зареєструватись та оплатити».

3. Здійсніть оплату. Вартість участі – 2 400 грн.

Оплата на сайті. Після заповнення заявки вас буде перенаправлено на сайт http://edugames.rozumniki.ua/ для оплати онлайн. Оплата на сайті здійснюється миттєво, за допомогою платіжної картки (через платіжну систему LiqPay).

Оплата у відділенні банку. Рахунок із реквізитами для оплати відкриється одразу після заповнення заявки учасника. Ви можете зберегти та роздрукувати його. Також рахунок буде надіслано вам на вказану електронну адресу. Будь ласка, повідомте нам, коли здійсните оплату. Контактні номери: (044) 483-99-94, (063) 030-19-10, (098) 809-56-53, (050) 424-70-33.

  Якщо у вас залишилися запитання – пишіть нам на smartkids@rozumniki.info

Реєстрація


Визначте курс
І або ІІ

Заповніть
заявку

Оплатіть
участь

Завітайте до
Академії

Заповніть усі поля

Залишилось вільних місць:

I курс - -4

II курс - 5

ЗАРЕЄСТРОВАНІ УЧАСНИКИ

I курс

Ржепішевська Олена Валеріївна
Долинна Олена Іванівна
Романова Ольга Олександрівна
Василенко Валентина Федорівна
Анопченко Тетяна Костянтинівна
Білокінь Наталія Олександрівна
Юрченко Вікторія Валеріївна
Петрова Ірина Вікторівна
Вільчинська Тетяна Михайлівна
Голощапова Валерія Василівна
Поліщук Олена Олексіївна
Роговська Лілія Ігорівна
Человський Володимир Сергійович
Кононенко Олена Миколаївна
Забара Людмила Олександрівна
Драчова Олена Анатоліївна
Горбачук Ірина Володимирівна
Пилипчук Лілія Миколаївна
Жмихова Анастасія Сергіївна
Мишура Світлана Борисівна
Грабовська Світлана Владиславівна
Матіяш Вікторія Вікторівна
Онищук Тетяна Петрівна
Чорна Юлія Любомирівна
Кравченко Ольга Вікторівна
Сіткар Наталія Стефанівна
Мороз Марія Олександрівна
Шевченко Світлана Вікторівна

IІ курс

Кострикіна Світлана Геннадіївна
Караченцева Галина Іллівна
Кравук Олена Федорівна
Черіпко Лідія Олексіївна
Стаценко Наталія Вікторівна
Шаманіна Тетяна Владимирівна
Крамаренко Наталія Анатоліївна
Солов'єнко Альона Володимирівна
Євтушенко Вікторія Анатоліївна
Паламарчук Тетяна Миколаївна
Євтух Наталія Леонідівна
Нежурко Лариса Миколаївна
Папіж Світлана Василівна
Матюніна Ірина Володимирівна
Грицюк Оксана Володимирівна
Карпович Наталія Володимирівна
Василяка Тетяна Федорівна
Різниченко Юлія Сергіївна
Татарчук Валентина Олександрівна

Партнери SMART KIDS


Відгуки учасників


Ми інвестуємо у створення українського мультимедійного навчального контенту вже не перший рік. Проект «Smart Kids» розвивається дуже динамічно. Ми чітко зрозуміли потреби вчителів та створили якісний продукт. Орієнтуємось на європейський ринок.
Олександр Кохан Директор видавництва "Розумники", ініціатор педагогічного експерименту Smart Kids.
В нашому колективі дуже творча атмосфера. Постійно народжуються нові ідеї. Академія SMART KIDS – одна з них. Навчання має бути яскравим та цікавим не лише для учнів, але й для вчителів. Це наше переконання. Це наш орієнтир.
Ігор Каплаушенко Головний редактор видавництва "Розумники", керівник творчої лабораторії Smart Kids.
З «Розумниками» працюю не перший рік. Активні, креативні, інноваційні. Вони розробляють комплексні рішення для школи, проводять дуже якісне навчання вчителів, постійно розвивають свої проекти.
Вікторія Косик Начальник відділу цифрової освіти та ІКТ ІМЗО, експерт з інновацій в освіті.

Відео


Готельно-оздоровчий комплекс «Сонячний Прованс»



загрузка карты...

Місце проведення зимової сесії

Хмельницька обл., Городоцький район, смт Сатанів, вул.Монастирська-7, комплекс "Сонячний Прованс"

(044) 483-99-94
(063) 030-19-10
(098) 809-56-53
(050) 424-70-33

smartkids@rozumniki.info