ДО ПОЧАТКУ СЕСІЇ ЗАЛИШИЛОСЬ

Реєстрацію завершено

ПРОГРАМА


весняної сесії Академії Smart Kids

14:00 - 15:00
Обід, поселення
15:00 - 16:00
Відкриття, самопрезентація електронних освітніх ігрових ресурсів та проекту Smart Kids. Діюча експозиція освітніх рішень.
16:00 - 18:00
Марафон знайомства
9:00 - 10:00
Сніданок
10:00 - 12:30
Робота з електронними освітніми ігровими ресурсами
12:30 - 14:00
Розкладаємо усе по поличках – ТИПИ ІГРОВИХ ЗАВДАНЬ
14:00 - 15:00
Обід
16:00 - 18:00
Пішохідна екскурсія по історичному центру Львова
9:00 - 10:00
Сніданок
10:00 - 12:00
Особистий кабінет учителя та Електронний журнал
12:00 - 13:00
Мій віртуальний клас – у школі і вдома працюємо з «Розумниками»
13:00 - 14:00
Дидактичні матеріали на магнітній основі
14:00 - 15:00
Обід
15:00 - 18:00
Індивідуальна робота / робота в групах
9:00 - 10:00
Сніданок
10:00 - 12:00
SMART KIDS: інтерактивні уроки, які подобаються дітям
12:00 - 13:00
Настільні ігри для навчання та розвитку
13:00 - 14:00
ГОВОРИМО РАЗОМ ПРО ПРОЕКТ «РОЗУМНИКИ»
14:00 - 15:00
Обід
15:00 - 18:00
Індивідуальна робота / робота в групах
19:00
Вручення сертифікатів
9:00 - 10:00
Сніданок
10:00
Виселення з номерів

ВІДЕОТРЕНАЖЕРИ


Перед початком сесії ми пропонуємо всім учасникам невеличке домашнє завдання. Щоб підготуватися до нашої зустрічі та дізнатися більше про роботу з ЕОІР, будь ласка, пройдіть відеотренажери, які ми розробили для учителів проекту «Розумники».

Спікери / тренери


Ігор КАПЛАУШЕНКО

Головний редактор видавництва "Розумники"

Василь РИЛЄЄВ

експерт з продажу сучасних освітніх рішень

Тетяна ДАНИЛІНА

вчитель-тренер ТМ «Розумники»

Ігор ШАБАС

вчитель-тренер ТМ «Розумники»

Світлана ХІЛАЙ

менеджер освітніх проектів ТОВ "НАВІГАТОР КОРПОРЕЙШН"

Академія Smart Kids – вперше у Львові!

Уже передчуваємо, якою насиченою буде «Солодка весна». Окрім подій та вражень, які даруватиме це гостинне місто, на вас чекає цікаве навчання.

ТРЕНІНГИ від провідних фахівців ІКТ. Ми розповімо, як у «подружити» початкову освіту та технології. Діти покоління «Z» навчаються користуватися комп’ютером із пелюшок. Юним інтернет-серферам буде цікаво виконувати завдання з математики… за комп’ютером. Завдяки електронним освітнім ігровим ресурсам (ЕОІР) та електронним підручникам це можливо. На заняттях в Академії ви навчитеся користуватися освітніми іграми, які входять до «Смарткейсу вчителя початкової школи», а також переглядати результати учнів в «Електронному журналі». Буде багато практики!

ВІДЕОТРЕНАЖЕРИ. Перед початком весняної сесії ми пропонуємо всім учасникам невеличке домашнє завдання. Щоб підготуватися до нашої зустрічі та дізнатися більше про роботу з ЕОІР, будь ласка, пройдіть відеотренажери, які ми розробили для учителів проекту «Розумники». Якщо виникнуть утруднення чи запитання, під час Академії наші тренери обов’язково допоможуть розібратися і дадуть відповіді.

Драйвова СПІЛЬНОТА однодумців – 20 амбітних учителів проекту «Розумники» з усієї України. Вони, як і ви, приїдуть за досвідом, спілкуванням та знаннями. Цікаві знайомства, спільні заняття, вечори у колі друзів гарантовано!

«СОЛОДКА ВЕСНА». Ми обрали зручні дати – весняні канікули. І цей час ви зможете присвятити не лише навчанню, а й відпочинку. Старовинні площі та вулички, численні кав’ярні, із авторськими тістечками та крафтовою кавою, атмосферні музеї Львова чекають на вас. Місце зустрічі – готель «Джем». Буде солодко!

Навчальний рік в Академії SMART KIDS продовжується.

Усе, про що ви хотіли дізнатися про роботу з електронними освітніми ресурсами в початковій школі, ми розповімо на практичних заняттях у нашій Академії. За плечима тренерів проекту Smart Kids чималий досвід.

Починаючи з 2014 року ми навчаємо, як використовувати сучасні інтерактивні технології на практиці. Ми вирішили систематизувати тренінги. Тепер будуть проводитися як окремі ознайомчі практикуми, так і поглиблені триденні сесії протягом року.

Ви маєте чудову нагоду ознайомитися з усіма секретами «Смарткейсу».

Справжній учитель – це і психолог, і тренер, і актор, і диригент оркестру під назвою «клас». Де кожна дитина, як музичний інструмент, звучить по-своєму. Знайти підхід до всіх, організувати групову роботу, створити дружню атмосферу в класі – усе це має вміти вчитель. Ми віримо, що знання та навички з інших сфер стануть у нагоді вчителю, надихнуть на нестандартні ідеї та допоможуть вам стати більше, ніж просто учителем. Тому в якості спікерів Академії запрошуємо кращих фахівців у найрізноманітніших галузях.

В Академії SMART KIDS перетнеться світ учительства з іншими світами: музики, соціології, хореографії, психології та багатьма іншими. Ми сподіваємося, що в результаті зіткнення цих, без перебільшення, паралельних світів утвориться чимало яскравих зірок – учителів нового покоління.

Експериментуйте, поєднуйте та інтегруйте разом з Академією SMART KIDS!

Запрошуємо провести весняні канікули у затишному готелі «Джем»!

Львів – місто фестивалів, величної архітектури, затишних ресторанів та незвичайних музеїв. Готель Jam Hotel Hnatyuka розташований серці Львова, в історичному центрі міста. Усі найцікавіші пам’ятки Львова поряд.

Тут ви будете навчатися та відпочивати. А у вечірній час – насолоджуватися гостинністю міста, його старовинними вуличками, краєвидами Високого Замку та цікавими визначними місцями.

Готель «Джем» – це новий колоритний готель із солодкою назвою, який уже чекає на гостей.

Проживання у двомісних номерах «Стандарт».

У кожному номері:
2 ліжка;
телевізор;
шафа для речей;
Wi-Fі;
сейф;
санвузол;
фен;
засоби гігієни.

У вартість проживання включено комплексне харчування двічі на день. У день заїзду – лише обід. У день виїзду – лише сніданок.

Сайт готелю «Джем»

Адреса: м. Львів, вул. Академіка Гнатюка, 6.

Вартість участі в Академії – 3 350 грн.

У цю суму входить:
забезпечення комп'ютерною технікою (персональний комп’ютер, інтернет, навчальні матеріали для кожного вчителя);
проживання у двомісному номері (телевізор, шафа для речей, Wi-Fi, сейф, санвузол, фен, засоби гігієни, сучасний дизайн);
харчування (двічі на день: сніданок та обід).

Увага! Якщо вам зручно, ви можете взяти на навчання власний ноутбук та працювати за ним. При цьому вартість участі залишається незмінною.

Що не входить у вартість:
оплата за проїзд;
вечеря – ви можете насолодитися вечерею та особливою атмосферою Львова у затишних кав’ярнях та рестораціях.

Хто може взяти участь

Ми чекаємо як новачків, так і досвідчених вчителів. Розклад тренінгів однаковий для всіх. Ви самі обираєте, які заняття відвідувати. Якщо тема вже знайома, її можна пропустити. Проте ми рекомендуємо відвідати максимум тренінгів – аби не проґавити щось важливе!

Обов’язковою є лише одна умова – наявність «Смарткейсу вчителя початкової школи». Це програмно-методичний комплекс, який містить більш ніж 17 000 інтерактивних завдань (електронних освітніх ресурсів) в ігровій формі. Детальніше про «Смарткейс» читайте за посиланням http://edugames.rozumniki.ua/smartcase/simple-sk.php

Ще не маєте Smart Case, але бажаєте запровадити інтерактивні технології в своєму навчальному закладі? Придбайте «Смарткейс учителя» просто зараз.

Як це зробити, читайте на сайті http://edugames.rozumniki.ua/smartcase/pay.php

Так. Після закінчення кожного курсу Академії слухачі отримують сертифікати, засвідчені печатками й підписами ініціаторів та керівників проекту Smart Kids, зі вказанням модуля та кількості годин.

1. Щоб взяти участь в Академії, обов’язково заповніть реєстраційну форму.

2. Оберіть зручний спосіб оплати і натисніть кнопку «Зареєструватись та оплатити».

3. Здійсніть оплату. Вартість участі – 3 350 грн.

Оплата на сайті. Після заповнення заявки вас буде перенаправлено на сайт http://edugames.rozumniki.ua/ для оплати онлайн. Оплата на сайті здійснюється миттєво, за допомогою платіжної картки (через платіжну систему LiqPay).

Оплата у відділенні банку. Рахунок із реквізитами для оплати відкриється одразу після заповнення заявки учасника. Ви можете зберегти та роздрукувати його. Також рахунок буде надіслано вам на вказану електронну адресу. Будь ласка, повідомте нам, коли здійсните оплату. Контактні номери: (044) 483-99-94, (063) 030-19-10, (098) 809-56-53, (050) 424-70-33.

  Якщо у вас залишилися запитання – пишіть нам на smartkids@rozumniki.info

Реєстрація


Заповніть заявку

Оплатіть участь

Завітайте до Академії

Заповніть усі поля

На жаль, вільних місць вже немає.
Відправте заявку – якщо місця з'являться, ми вам повідомимо про це.

ЗАРЕЄСТРОВАНІ УЧАСНИКИ

Туришин Юлія Ігорівна
Соколюк Ольга Степанівна
Цяк Тетяна Павлівна
Клименко Олена Володимирівна
Хілай Світлана Анатоліївна
Кравчук Олена Федорівна
Пасіченко Людмила Вікторівна
Скіданова Тетяна Василівна
Яременко Тетяна Олексіївна
Мусієнко Наталія Володимирівна
Олейніченко Валентина Василівна
Чижевська Юлія Вікторівна
Племянник Інна Михайлівна резерв до 08.03.2019
Шелінгович Руслана Іванівна
Кравчук Світлана Анатоліївна
Голуб Галина Федорівна
Макаренко Віра Анатоліївна
Ковбаса Олена Анатоліївна

Партнери SMART KIDS


Відгуки учасників


Залишилися дуже хороші враження від знайомства з Академією SMART KIDS. Усі, хто відкриває для себе проект «Розумники», будуть приємно здивовані від можливості навчати школярів захопливо, оригінально, сучасно.
Світлана Грабовська НВК "Нововолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1 – колегіум"
Чудове навчання,  хороші спікери. Дали гарні знання, розклали все по поличках. А ми все гарно закріпили на практиці,  працюючи за ноутбуками. Академія дійсно була корисною. Творчості,  наснаги та креативу вам.
Вікторія Матіяш Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 10 м. Житомира
Надзвичайно важливий проект для кожного вчителя, який прагне зробити навчання дітей цікавим та інноваційним. Завдяки «Розумникам» ми готові до НУШ! Буду рекомендувати цей проект колегам та батькам.
Олена Поліщук Дзвеняцьке НВО "ЗОШ I-II ступенів – дитячий садок"

Відео


Готель Jam Hotel Hnatyuka




загрузка карты...

Місце проведення весняної сесії

Львів, Готель Jam Hotel Hnatyuka

(044) 483-99-94
(063) 030-19-10
(098) 809-56-53
(050) 424-70-33

smartkids@rozumniki.info