ДО ПОЧАТКУ СЕСІЇ ЗАЛИШИЛОСЬ

Реєстрацію завершено

ПРОГРАМА


весняної сесії Академії Smart Kids

14:30
Зустріч біля виходу зі станції метро «Політехнічний інститут». Далі крокуємо до тренінг-центру «Учительська кав'ярня» (орієнтовно 10 хвилин)
15:00 - 16:00
Відкриття осінньої сесії. Пантоміма, або Як без слів створити образ сучасної освіти
16:00 - 18:00
Вечір знайомства «Обличчя та маски»
10:00 - 12:00
Граючись навчаємося – робота з електронними освітніми ігровими ресурсами
12:00 - 13:00
Типи ігрових завдань ЕОІР та їх застосування на уроках
13:00 - 14:00
Настільні ігри для навчання та розвитку
14:00 - 14:45
Антракт (Обід)
15:00 - 18:00
За лаштунками лялькового театру (екскурсія до Київського академічного театру ляльок та майстер-клас актора-лялькаря Сергія Чуркіна)
10:00 - 12:00
Особистий кабінет учителя та Електронний журнал
12:00 - 13:00
Дидактичні матеріали на магнітній основі
13:00 - 14:00
Конструктори для початкової школи
14:00 - 14:45
Антракт (Обід)
15:00 - 18:00
«7 чудес Києва» – невідоме про знайомі місця (оглядова автобусно-пішохідна екскурсія. Побачимо Київ таким, яким раніше не бачили)
10:00 - 12:00
SMART KIDS: інтерактивні уроки, які подобаються дітям
12:00 - 13:00
Освітня мережа Microsoft
13:00 - 14:00
На авансцені – вчителі проекту «Розумники»
14:00 - 14:45
Антракт (Обід)
19:00 - 21:00
Вручення сертифікатів «У світлі софітів»

ВІДЕОТРЕНАЖЕРИ


Перед початком сесії ми пропонуємо всім учасникам невеличке домашнє завдання. Щоб підготуватися до нашої зустрічі та дізнатися більше про роботу з ЕОІР, будь ласка, пройдіть відеотренажери, які ми розробили для учителів проекту «Розумники».

Спікери / тренери


Ігор КАПЛАУШЕНКО

керуючий партнер

Тетяна ДАНИЛІНА

учитель-тренер

Ігор Шабас

учитель-тренер

Вікторія ДРОЗДОВСЬКА

учитель-практик

Сергій ЧУРКІН

актор-лялькар

Цієї осені запрошуємо вас до київського тренінг-центру «Учительська кав’ярня». Ви опинитеся у вирі інновацій (та бурхливих овацій), приміряєте на себе нові ролі та розширите власний педагогічний репертуар – завдяки електронним освітнім ігровим ресурсам та «Smart-кейсу вчителя».

Вас очікують чотири дні тренінгу, у якому ви – не просто глядач, а безпосередній учасник дії. Ви потрапите за лаштунки проекту «Розумники» (Smart Kids). Познайомитеся із поціновувачами освітніх інновацій – вашими колегами з усіх куточків України. Візьмете участь у майстер-класах, які вражають та надихають. А ще – відкриєте для себе Київ у незвичному амплуа. Відвідаєте креативний перформанс та самі опинитеся на сцені у світлі софітів.

Ласкаво просимо до «Театрального сезону».

Учителі проекту «Розумники» (Smart Kids) на своїх уроках використовують електронні освітні ігрові ресурси та онлайн-можливості «Smart-кейсу вчителя».

Щоб розповісти учителям, як ефективно працювати з інтерактивними технологіями в початковій школі, ми створили «Академію Smart Kids». Це поглиблений тренінг, який триває 4 дні. Учасники тренінгу не лише здобувають знання, а й знаходять друзів-колег з різних куточків України. Поєднують навчання, подорожі та відпочинок.

Заняття проводяться під час осінніх канікул. Учителі вільні від уроків, тож мають чудову нагоду ознайомитися з усіма секретами «Smart-кейсу вчителя».

Ми любимо експерименти. Тому проводимо осінню сесію у новому форматі. Цього разу місце зустрічі – Київ. А заняття відбуватимуться у тренінг-центрі «Учительська кав’ярня».

Тепер ви самі обираєте готель, де бажаєте зупинитися. Можливо, осіння сесія стане приводом приїхати у гості до родичів чи друзів. Харчування (крім обідів) також залишається на ваш розсуд.

Спілкування з тренерами, цікаві гості, майстер-класи від учителів-практиків проекту «Розумники» (Smart Kids) – усе це, звісно ж, залишається незмінним.

Експериментуйте, поєднуйте та інтегруйте разом з Академією SMART KIDS!

Цього разу «Академія Smart Kids» проводиться у Києві. Заняття будуть проходити у тренінг-центрі «Учительська кав’ярня». Це навчальний простір для вчителів, де ми поєднали затишок та технології. Центр обладнано мультимедійним комплексом, а для кожного учасника тренінгу передбачено робоче місце за комп’ютером з усіма необхідними програмами.

У перервах між заняттями гості можуть насолодитися спілкуванням за чашкою кави, як у справжній кав’ярні. В обідній час (крім першого дня) перебачено гарячі обіди, які включено у вартість участі.

У тренінг-центрі «Учительська кав’ярня» регулярно проводяться майстер-класи, тренінги та семінари із використання сучасних технологій в освіті. У нашому меню – технології та знання.

Адреса тренінг-центру «Учительська кав’ярня»:
м. Київ, вул. Богдана Гаврилишина, 12/16,
1 під’їзд, офіс 23.
Вхід з боку подвір’я, код домофона 23 В.
Найближча станція метро – «Політехнічний інститут».

Щоб вам учасникам було легше нас знайти, пропонуємо зустрітися біля виходу зі станції метро «Політехнічний інститут» 28 жовтня о 14:30 – і вже разом піти на перше заняття до тренінг-центру «Учительська кав'ярня» (орієнтовно 10 хвилин пішки).

«Квиток» на осінню сесію – 950 грн. У вартість входить:
- забезпечення комп'ютерною технікою (персональний комп’ютер, інтернет, навчальні матеріали для кожного вчителя);
- обіди (крім першого дня);
- вхідні квитки та екскурсійний супровід за програмою.

Цього разу ви самі обираєте готель, де бажаєте зупинитися. Можливо, осіння сесія стане приводом приїхати у гості до родичів чи друзів. Харчування (крім обідів) також залишається на ваш розсуд.

Що не входить у вартість:
- оплата за проїзд;
- харчування (сніданок і вечеря)
- оплата за проживання.

1. Щоб взяти участь в Академії, обов’язково заповніть реєстраційну форму.

2. Оберіть зручний спосіб оплати і натисніть кнопку «Зареєструватись та оплатити».

3. Здійсніть оплату. Вартість участі – 950 грн.

Оплата на сайті. Після заповнення заявки вас буде перенаправлено на сайт edugames.rozumniki.ua для оплати онлайн. Оплата на сайті здійснюється миттєво, за допомогою платіжної картки (через платіжну систему LiqPay).

Оплата у відділенні банку. Рахунок із реквізитами для оплати відкриється одразу після заповнення заявки учасника. Ви можете зберегти та роздрукувати його. Також рахунок буде надіслано вам на вказану електронну адресу. Будь ласка, повідомте нам, коли здійсните оплату. Контактні номери (044) 483-99-94, (063) 030-19-10, (098) 809-56-53, (050) 424-70-33.

До участі запрошуємо вчителів початкової школи, які вже мають стартовий «Smart-кейс вчителя». Це програмно-методичний комплекс, який містить більш ніж 16 000 інтерактивних завдань (електронних освітніх ресурсів) в ігровій формі. Детальніше про «Smart-кейс вчителя» читайте за посиланням

Ще не маєте «Smart-кейс вчителя», але бажаєте запровадити інтерактивні технології в своєму навчальному закладі? Придбайте просто зараз. Як це зробити.

Так. Після закінчення кожного курсу Академії слухачі отримують сертифікати, засвідчені печатками й підписами ініціаторів та керівників проекту «Розумники» (Smart Kids), зі вказанням модуля та кількості годин.

  Якщо у вас залишилися запитання – пишіть нам на smartkids@rozumniki.info

Реєстрація


Заповніть заявку

Оплатіть участь

Завітайте до Академії

На жаль, вільних місць вже немає.
Відправте заявку – якщо місця з'являться, ми вам повідомимо про це.

ЗАРЕЄСТРОВАНІ УЧАСНИКИ

Никоненко Валентина Сергіївна
Бондаренок Ольга Іванівна
Артюх Олена Миколаївна
Москалік Алла Петрівна
Шевченко Алла Іванівна
Живага Олена Георгіївна
Пономарь Тетяна Iванiвна
Долгова Ольга Петрівна
Куниця Аліна Володимирівна
Марченко Леся Іванівна
Кабак Тетяна Григорівна
Кордон Людмила Семенівна
Радчук Оксана Михайлівна
Лук'ян Ірина Валеріївна
Безбожна Ірина Вікторівна
Петрусенко Інна Іванівна
Цапук Марина Михайлівна
Васильчук Ірина Іванівна
Зінченко Наталія Володимирівна
Татарчук Валентина Олександрівна
Романкевич Світлана Валеріївна
Черкасенко Неля Григорівна
Шелінгович Руслана Іванівна
Пастух Алла Володимирівна
Шейко Світлана Іванівна

Партнери SMART KIDS


Відгуки учасників


Залишилися дуже хороші враження від знайомства з Академією SMART KIDS. Усі, хто відкриває для себе проект «Розумники», будуть приємно здивовані від можливості навчати школярів захопливо, оригінально, сучасно.
Світлана Грабовська НВК "Нововолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1 – колегіум"
Чудове навчання,  хороші спікери. Дали гарні знання, розклали все по поличках. А ми все гарно закріпили на практиці,  працюючи за ноутбуками. Академія дійсно була корисною. Творчості,  наснаги та креативу вам.
Вікторія Матіяш Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 10 м. Житомира
Надзвичайно важливий проект для кожного вчителя, який прагне зробити навчання дітей цікавим та інноваційним. Завдяки «Розумникам» ми готові до НУШ! Буду рекомендувати цей проект колегам та батькам.
Олена Поліщук Дзвеняцьке НВО "ЗОШ I-II ступенів – дитячий садок"

Відео


«Учительська кав’ярня»




загрузка карты...

Місце проведення осінньої сесії

Тренінг-центр «Учительська кав’ярня» м. Київ, вул. Богдана Гаврилишина, 12/16, 1 під’їзд, офіс 23

(044) 483-99-94
(063) 030-19-10
(098) 809-56-53
(050) 424-70-33

smartkids@rozumniki.info